Bouw

"Diffuus glas, poothoogte, het nieuwe telen,… Het is als glastuinbouwondernemer haast onmogelijk een goed overwogen besluit te nemen. DLV glas en energie gaf mij de helderheid waardoor ik zonder buikpijn heb kunnen beslissen."

Energie

"Door een frisse kijk en praktische analyse van de energievraag is onze energiebehoefte behoorlijk gedaald! Toch een verrassing als je jaren denkt dat je alles er uit haalt wat mogelijk is."

Milieu

"Een vergunning aanvragen leek zo simpel. Dit bleek behoorlijk tegen te vallen. Al snel kwamen de frustraties en liep de doorloop tijd alleen maar op. Gelukkig wisten de specialisten de situatie snel glad te trekken."

Metingen

"Ik was toch wel geschrokken dat de inspecteur van DLV glas & energie de gesmolten bekabeling in mijn schakelpaneel liet zien. Dit had veel slechter kunnen aflopen! Vanaf nu laat ik mijn installaties regelmatig inspecteren."

> Bouw

Bouwen, uitbreiden of installeren betekent investeren in de toekomst van uw bedrijf. De juiste keuze maken is de uitdaging.

 

 

Lees verder

> Energie

De energiekosten dwingen tuinders om een slimme keuze te maken met de aanschuif van energie productiemiddelen en om deze slim te gebruiken.

 

 Lees meer

> Milieu

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker!
O.a. bouw, water, omgeving, Wabo, milieu, Besluit glastuinbouw, ontheffing lozing brijn, UO registratie, bestemmingsplannen.

Lees meer

> Metingen

Meten is weten èn geld besparen!
Wij voeren voor u uit: glasmetingen, warmtebeeldcamera, lichtmetingen... 

Lees meer

Uitgelicht

Vernieuwing DLVGE

Na 10 jaar als DLV glas & energie door het leven gegaan te zijn is het tijd voor vernieuwing. Op de komende beurzen IPM Essen, Fruit Logistica en HortiContact presenteren wij ons nieuwe logo als DLVGE. 

Nieuwsgierig? Kom kijken op onze nieuwe stand... met vertrouwde gezichten!

ipm banner 2017

FL banner 2017

Horticontact Banner 117